BALIKESİR / GÖNEN - Karşıyaka 100. Yıl İlkokulu

Karşıyaka 100. Yıl İlkokulu

Karşıyaka Mahallesi Yenice Caddesi No 4/2 10900 Gönen/BALIKESİR
Vizyon
Kaliteli eğitim çalışmadan,yorulmadan olmaz! Çalışmadan, yorulmadan kaliteli eğitim olmaz!
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen ÇALIŞKAN bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, İçin VARIZ ve GELECEK İÇİN ÇALIŞMAKTAYIZ.
09.10-15.30
Şehir içi dolmuşlar ile Gönen´in her yerinden
Karşıyaka Mah. 439 Sokak Gönen/BALIKESİR
İl merkezine olan uzaklık 120 km, okulumuz ilçe merkezinde